mne osobne vadi, ze lektori, ktori vyucuju v hudobnej akadémii nie su zverejneni.
mne osobne vadi, ze lektori, ktori vyucuju v hudobnej akadémii nie su zverejneni.
Ak Ti to vadí, znamená to, že je to Tvoj osobný problém, s ktorým sa musíš vysporiadať podľa svojho vlastného uváženia.
Môžem poradiť: Informácie si môžeš vyžiadať. Alebo sa na to všetko môžeš vykašlať. Alebo sa s tým môžeš zmieriť. Alebo budeš trpezlivo čakať. Alebo si vyberieš ďalšiu z možností, ktorých je neúrekom.
Ale Humi má pravdu, v mojom notebooku už profily lektorov ležia.
Lacko , nechce sa mi verit, ze takuto odpoved moze vypustit do obehu admin.
Hlavne ta prva veta stoji za to.
No vyzera to tak, ze cela tato particka bude na tom presne tak ako ty.
Som nakoniec rada, ze na letny kurz som sa neprihlasila.
Ked si za nieco platim, potrebujem vediet s kym mam tu cest.
Takze si mi nakoniec poradil dobre a ja som sa s tym vysporiadala presne podla svojho uvazenia.
Katka
OK, dozvedela si sa, co si chcela, ale urazat ''nasu partu'' nemusis.
Jamal ma pravdu, tato tema uz je nepotrebna, ale mazat ju celu nebudem. Mozno niekto dalsi sa bude zaujimat o lektorov.
Katka, je to jednoduché - ľudia, ktorí mali záujem o tieto alebo podobné informácie si ich jednoducho vyžiadali. A vždy ich dostali. Takže ak potrebuješ vedieť, s kým máš tú česť - nie je žiaden problém. Druhá vec je, ak niekomu vadí, že veci nie sú v takej podobe, ako si on predstavuje. To skutočne je problém toho, komu to vadí.
Letný kurz nie je povinný. Ak si sa rozhodla, že túto možnosť nevyužiješ, je to Tvoje rozhodnutie. A aj bez akejkoľvek vlastnej skúsenosti si môžeš vytvoriť názor na našich lektorov. Ale mňa vždy budú zaujímať názory tých ľudí, ktorí našich lektorov zažili na vlastnej koži, pretože ich hodnotenia sú relevantné a majú výpovednú hodnotu.
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)