Aby sme si rozumeli, bude vhodne ak mi zadefinujes tvoje vnimanie stylu punk, potom to co hrali guns a skusis to zaskatulkovat do niecoho vhodnejsieho.![]()
Aby sme si rozumeli, bude vhodne ak mi zadefinujes tvoje vnimanie stylu punk, potom to co hrali guns a skusis to zaskatulkovat do niecoho vhodnejsieho.![]()
no podla mna ich tazko skatulkovat.. lebo mali aj punkove punkrockove skladby .. najma na zaciatku.. ale potom mali aj kopu balad .. a uplne inak ladenych skladieb.. cize aj aj..
God bless HENDRIX SLASH FRUSCIANTE...
Epiphone G400 CH
Simon to asi myslel skor tak, ze Gunsovia boli na vtedajsej rockovej scene trochu(podla mna dost) vystrednejsi, coz vidno aj na ich koncertoch(napr. Kiss boli brutalne, az nechutne vystredni, no pri Guns to myslim skor o odviazanosti, nie o priblblych maskach. Ako pises, je tazko ich skatulkovat. Mali svoje besnejsie skladby, no od sveta punk-rocku ich balady viac presuvali do rocku. Ja by som tento ich styl pomenoval GUNS-ROCK
![]()
Mno mozno ujo Slash nemal v Tokiu svoj den. Mozno sa trosku viac sfetol a slo to do ****. Musim si asi pozriet viac koncertovAle minule som sa mu v krcme uz pozdravil
![]()
tak tak len oprav svoju mienku.. na gitare hrat vie... lenze za ery guns aj riadne chlastal a drogoval.. a nemat svoj den je normalka..
a je ine to hodnotit tu na fore.. a ine stat pred tisickami ludi v svetle reflektorov.. opity a sfetovany..
God bless HENDRIX SLASH FRUSCIANTE...
Epiphone G400 CH
no podla mna to tokio nebola az taka katastrofa...prva polovicka koncertu bola dost slaba...ale napriklad ceknite toto: http://www.youtube.com/watch?v=NFyY-...eature=related
a dost som sa zabaval na tych elastakoch co si natiahol :-D
miggs
No skukol som uz viacej koncertov a najlepsie vyzeraju byt Paríž a Tokio. Potom posledná Argentína tam je pekny Pradise City.
prečitajte si knihy od SLASHA čo napísal a uvidite prečo sú niektoré koncerty aké sú![]()
-je to veľmi zaujmavá knihaAko sa GUNS zrodil , čo sa dialo a tak dalej ..
potom vám už budú jasné to zlé hranie...
Ale čo môžem dodať ..jednoducho DROGY ,ALKOHOL - to bol pravý GUNS ..bez toho to nešlo
aj keď hrali zle ? noa ? preboha mali v sebe také množstvá že až .. jednoducho to asi nešlo xD
nemyslím si že nemal deň
A ak chcete ešte rozoberať slasha .. skúste si pozrieť jeho SOLO koncerty v ktorom prezentuje svoj 2011 album .. sú to nehorázné pecky.. a slash už nepije , nefetuje , nefajčí , a jeho hudba stojí za prezretie ..
A ďalej ak si chcete vychutnať jeho HRANIE tak si pustite taktiež koncerty 2011 hrá tam aj SWEET child o mine , a podobné songy z GUNS hrá ich perfektné len škoda že spevákov hlas nieje bohvie čoale dá sa to prekusnúť ak sa sústredite na jeho "šťavnatý jedinečný zvuk"...
SLASH !
|iii]; )
|iii]; )
slash je americká gitarová legenda ,,,pochybujem že by hral stále zmenenú pentatoniku nejakej stupnice :/
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)