2 z 2 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný
Re: Vyssie Hudobne Vzdelanie

Pôvodne Príspevok Pridal(a)
Pendo
Ja mam take iste plany sakra ale zas som si bol vedomi ze tolko veci musiim naucit ale tak ja nevem mam ist ? hram 2 roky asi na gitare tak lepsie uz zew som sa do toho oprel a chodim k ucitelovi a on my hovori ze lepsie je podla sluchu ze noty su blbee

ta co mam urobit mam par pesniciek napisanych alebo poskladanych na počitaci

Tiez som pocul, ze na konzervu je poriadna tlacenka a vacsina uchadzacov hra uz dost dlho, vacsinou od malicka, takze uz maju nejake tie skills. Na konzerve uz ich iba poriadne brusia. Ale tiez ta nechcem urcite odhovarat, ak velmi chces urcite to skus.
P.S.: Tiez som si vyberal VS podla "perspektivy", studoval som elektrotechniku(TELEKOMUNIKACIE), nikdy ma to vobec nezaujimalo aj to tak dopadlo, po 5 rokoch som odisiel, 2x som opakoval rocnik, potom uz som mal toho dost a v tretiaku som s tym slahol. Podla mojej skusenosti vam mladsim hovorim, dobre si rozmyslite co idete studovat, nepozerajte na peniaze a perspektivu.
1 z 1 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný
Re: Vyssie Hudobne Vzdelanie
Caute, chcel by som aj ja trochu prispiet do tejto teemy. Pred dvoma rokmi som tiez hladal nejaku skolu na ktorej by som sa ako samouk mohol nieco naucit, co sa tyka hudby. Nasiel som odbor s nazvom integrativne studia hudby... Uci sa to na UKF Nitra. Tento odbor je zamerany na teoriu, harmoniu, dejiny, zurnalistiku, zvukarinu, proste na vsetko co sa toci okolo hudby. Naval by som to takou slabsou muzikologiou... Ked som tam nastupil tak som skoro vobec neovladal teoriu a ani noty, ale na tejto skole sa to da dobehnuut... Teda aspon mne sa to podarilo... Teraz uz pomaly koncim zimny semester a strasne ma tento obdor bavii. http://www.ukf.sk/index.php?option=c...=370&Itemid=50
Last edited by propolis; 12.12.2009 at 09:16.